Na český úrad vlády vtrhli kukláči!

NETKY.SK • 13 Jún 2013, 13:41 • 2 min
Na český úrad vlády vtrhli kukláči!

PRAHA - V sídle českej vlády zasahovalo v noci nadnes, po skončení rokovania vlády, protikorupčné komando Útvaru pre odhaľovanie organizovaného zločinu, informoval Český rozhlas.

slovakia

left justify in out

Hovorca elitného policajného útvaru Pavel Hanták povedal, že v súčasnosti nebudú zverejňovať žiadne konkrétnejšie podrobnejšie informácie. "To jediné, čo môžem v tejto chvíli povedať a čo chcem zdôrazniť, je, že akcia prebieha pod dozorom Vrchného štátneho zastupiteľstva v Olomouci," citoval Hantáka Český rozhlas.

Podľa informácií denníka Právo polícia zadržala niekoľko ľudí, podľa serveru Blesk.cz sa rozsiahla akcia údajne týka aj premiéra Petra Nečasa. Česká televízia uviedla, že zadržaní boli bývalí poslanci Petr Tluchoř a Ivan Fuksa a riaditeľ pivovaru Budvar Jiří Boček. Internetové vydanie denníka Mladá fronta DNES uvádza medzi zadržanými bývalého šéfa Vojenského spravodajstva Ondřeja Páleníka, bývalého poslanca Mareka Šnajdra a šéfku premiérovho kabinetu Janu Nagyovú. Informovali o tom Novinky.cz.

Hovorca vlády Jan Hrubeš povedal, že úrad vlády sa vyjadrí, až keď bude mať k dispozícii viac informácií.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies