Na český Rock for People príde aj rapper Dub FX

NETKY.SK • 23 Marec 2017, 14:48 • 2 min
Na český Rock for People príde aj rapper Dub FX

BRATISLAVA - Na český festival Rock for People príde aj austrálsky beatboxer, spevák a rapper Dub FX. Organizátori podujatia, ktoré sa bude konať od 4. do 6. júla v Hradci Králové, o tom informovali dnes prostredníctvom sociálnej siete Facebook. Do programu nedávno pribudli aj The Thurston Moore Group a Idles.

slovakia

left justify in out

Tridsaťtriročný Dub FX, vlastným menom Benjamin Stanford, odštartoval hudobnú kariéru v skupine Twitch, ktorá sa neskôr premenovala na N.O.N (Never Or Now).

 

Po jej rozpade začal vystupovať na uliciach európskych miest pod pseudonymom Dub FX. V roku 2007 vydal kompiláciu Live In The Street, po ktorej nasledovali debutová štúdiovka Everythinks A Ripple (2009), spoločný album so Siriusom s názvom A Crossworlds (2010) a sólovky Theory Of Harmony (2013) a Thinking Clear (2016).

Účasť na Rock for People už skôr potvrdili Die Antwoord, Evanescence, Foster the People, Cage The Elephant, The Bloody Beetroots, Slaves, Marmozets, Deez Nuts, Moose Blood, Sam Alone & The Gravediggers, Eskimo Callboy, The Picturebooks, Novelists, Comeback Kid, Spring King, Tagada Jones, Imminence, Gomad! & Monster, Kraftklub, Northlane, Gasmac Gilmore alebo Kontrust.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies