Na Česko-Slovenskom plese vystúpia Karel Gott či Dara Rolins

NETKY.SK • 27 Október 2017, 12:48 • 2 min
Na Česko-Slovenskom plese vystúpia Karel Gott či Dara Rolins

BRATISLAVA - Na Česko-Slovenskom plese, ktorého 5. ročník sa bude konať 24. februára v pražskom Obecnom dome, vystúpia Karel Gott, Bára Basiková, Dara Rolins a Vašo Patejdl.

slovakia

left justify in out

Počas podujatia, ktoré bude venované 100. výročiu vzniku Československej republiky, sa tiež predstavia Rozhlasový Big Band Gustava Broma, skupina Funkiez, umelecký súbor SĽUK či Balet Národního divadla. Mená ďalších vystupujúcich budú organizátori ďalej zverejňovať. Slávnostným večerom budú sprevádzať Matej Sajfa Cifra a Zorka Hejdová.

Ples sa opäť uskutoční pod záštitou prezidentov Českej a Slovenskej republiky Miloša Zemana a Andreja Kisku. "Sme poctení, že 5. ročník Česko-Slovenského plesu sa opäť uskutoční pod záštitou prezidentov. Spoločné záštity umocňujú nielen prestíž samotného galavečera, ale i skutočnosť, že ples prispieva k ďalšiemu porozumeniu medzi slovenským a českým národom a otvára možnosti nových formálnych a neformálnych stretnutí. Navyše ide o udalosť, ktorá predstavuje úsilie a odhodlanie zvýrazniť blízkosť a spolužitie Slovákov a Čechov v zjednotenej Európe. V rámci večera, preto opäť dostane priestor i prezentácia vybraných partnerských miest a regiónov z Česka a zo Slovenska," vyjadril sa riaditeľ plesu Radovan Čaplovič.

Vstupenky na podujatie budú v predaji od soboty 28. októbra. Viac informácií o Česko-slovenskom plese si záujemcovia a záujemkyne môžu nájsť na jeho oficiálnej webstránke www.ceskoslovenskyples.cz.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies