Na české ministerstvo vnútra prišla ďalšia podozrivá obálka

NETKY.SK • 28 November 2014, 10:32 • 2 min
Na české ministerstvo vnútra prišla ďalšia podozrivá obálka

PRAHA - Na české ministerstvo vnútra bola dnes ráno doručená ďalšia podozrivá obálka, preto v jeho priestoroch zasahovali hasiči a asistovali polícii. Informovali o tom české spravodajské portály iDNES.cz a Novinky.cz.

slovakia

left justify in out

Zásielku s jedom dostali už aj minulý týždeň minister vnútra Milan Chovanec (ČSSD) a minister financií Andrej Babiš (ANO). Po doručení podozrivej obálky na ministerstvo vnútra dnes ráno zamestnanci v súlade s pravidlami privolali hasičov. Tí ju prevzali, preskúmali a odovzdali Štátnemu ústavu jadrovej, chemickej a biologickej ochrany, ako to stanovuje predpísaný postup.

 

Prvú obálku s jedom v ampulkách dostal minister vnútra Chovanec minulý týždeň, pričom bola zaslaná z jednej severskej európskej krajiny. Testy dokázali, že v liste bola látka na báze kyanidu, a to v životu nebezpečnom množstve.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies