Na celom území Slovenska si musia vodiči dávať pozor na hmlu a poľadovicu

NETKY.SK • 17 Február 2017, 08:31 • 2 min
Na celom území Slovenska si musia vodiči dávať pozor na hmlu a poľadovicu

BRATISLAVA – Na cestách celého Slovenska sa dnes dopoludnia môže tvoriť poľadovica.

slovakia

left justify in out

Vodiči musia rátať na niektorých miestach aj s výskytom hmly. Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) v tejto súvislosti vydal výstrahu prvého stupňa.

 

V okresoch západného Slovenska platí výstraha do 12.00 h, na strednom a východnom Slovensku do 20.00 h. SHMÚ súčasne varuje pred výskytom hmly na prevažnej časti územia Slovenska. Na západe a severozápade krajiny platí výstraha prvého stupňa do 12.00 h, v južných okresoch Slovenska do soboty (18.2.) rána.

 

Slovenská správa ciest (SSC) varuje pred hmlou s dohľadnosťou do 50 metrov v lokalite Iliašovce, Sekule, Pezinok, Švábovská stráň, Myjava, Piešťany a Považská Bystrica, od 100 do 200 m miestami na celom území Slovenska. Všetky sledované úseky ciest, diaľnic a rýchlostných komunikácií na území Slovenska sú zjazdné, povrch vozoviek je suchý až vlhký. Informuje o tom SSC na svojom webe zjazdnost.sk.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
pracovnik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies