Na čele AZZZ bude naďalej Tomáš Malatinský

NETKY.SK • 21 Apríl 2016, 13:23 • 2 min
Na čele AZZZ bude naďalej Tomáš Malatinský

BRATISLAVA - Prezidentom Asociácie zamestnávateľských zväzov a združení SR (AZZZ) bude nasledujúce tri roky aj naďalej šéf Slovenského plynárenského a naftového zväzu Tomáš Malatinský. V stredu o tom na svojom riadnom výročnom zasadnutí rozhodlo valné zhromaždenie AZZZ. Informovala o tom hovorkyňa zamestnávateľskej asociácie Miriam Špániková.

slovakia

left justify in out

Funkciu prvého viceprezidenta AZZZ SR bude naďalej zastávať Roman Karlubík, ktorý je prezidentom Zväzu chemického a farmaceutického priemyslu SR. "Bude aj lídrom predstaviteľov AZZZ SR v oblasti vrcholového sociálneho dialógu, na rokovaniach Hospodárskej a sociálnej rady Slovenskej republiky," uviedla Špániková.
Viceprezidentmi AZZZ SR zostávajú Rastislav Machunka zo Zväzu výrobcov liehu a liehovín Slovenska, Ján Žačko z Únie dopravy, pôšt a telekomunikácií SR, Miroslav Stejskal zo Zväzu zamestnávateľov energetiky SR a Miloslav Čurilla zo Zväzu celulózo-papierenského priemyslu SR. Funkciu predsedu Dozornej rady AZZZ SR bude aj v nasledujúcom funkčnom období zastávať Víťazoslav Moric z Únie dopravy, pôšt a telekomunikácií SR.

 

AZZZ SR bola ako vrcholová zamestnávateľská organizácia na Slovensku založená v roku 1991 na ochranu a presadzovanie spoločných zamestnávateľských, podnikateľských a obchodných záujmov svojich členov. Jej členmi sú zamestnávateľské a podnikateľské zväzy a združenia. V súčasnosti združuje 30 zamestnávateľských zväzov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies