Na budapeštianskom predmestí sa po výbuchu zrútila časť rodinného domu, pod troskami našli mŕtvu ženu

NETKY.SK • 4 Apríl 2016, 14:33 • 2 min
Na budapeštianskom predmestí sa po výbuchu zrútila časť rodinného domu, pod troskami našli mŕtvu ženu

BUDAPEŠŤ - Maďarskí záchranári prehľadávajú trosky rodinného domu v XXI. budapeštianskom obvode, v ktorom dnes dopoludnia došlo k explózii.

slovakia

left justify in out

Pri výbuchu sa zrútila časť domu v dĺžke zhruba desiatich metrov, informoval Úrad ochrany proti katastrofám na svojej internetovej stránke.


Na mieste katastrofy, ku ktorej došlo na Ulici Ferenca Rákócziho II., zasahujú požiarnici s deviatimi vozidlami. Hasiči za pomoci služobných psov hľadajú ľudí v troskách budovy.


Podľa spravodajského servera Faktor.hu k výbuchu došlo v jednom z piatich bytov domu. Trosky budovy pokrývajú plochu vyše 60 štvorcových metrov, zrútili sa bočné i vnútorné steny.

 

Záchranári našli mŕtvu ženu v troskách domu poškodeného výbuchom

Mŕtve telo starej ženy našli dnes popoludní požiarnici v troskách rodinného domu v XXI. budapeštianskom obvode, kde predpoludním došlo k explózii. Úrad ochrany proti katastrofám na svojej internetovej stránke uviedol, že ešte hľadajú troch ľudí.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies