Na bratislavskom úseku diaľnice D1 sa zmení organizácia dopravy

NETKY.SK • 18 Júl 2014, 18:05 • 2 min
Na bratislavskom úseku diaľnice D1 sa zmení organizácia dopravy

BRATISLAVA - Na diaľnici D1 v križovatke Bratislava, Prievoz v mieste napojenia Bajkalskej ulice na D1 (smer Petržalka, Prístavný most) príde k zmene organizácie dopravy.

slovakia

left justify in out

V tomto úseku sa doterajšie dva napájacie pruhy zlúčia do jedného, ktorý sa súčasne predĺži tak, aby sa motoristi prichádzajúci z Bajkalskej ulice alebo kruhového objazdu Rondel na Prístavný most zaraďovali do dopravného prúdu diaľnice D1 omnoho bezpečnejšie, ale aby súčasne nespomaľovali dopravný prúd diaľnice.
     

Národná diaľničná spoločnosť (NDS) podľa hovorcu Michala Fúrika očakáva od tohto kroku zvýšenie plynulosti dopravy na celej vstupnej časti bratislavskej diaľnice D1.
     

Práce na zmene vodorovného a osadení zvislého dopravného značenia bude NDS vykonávať výlučne v nočných hodinách z nedele (20.7.) na pondelok (21.7.) a z pondelka na utorok (22.7.).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona