Na bratislavskom trhovisku dnes úradoval falošný inšpektor

NETKY.SK • 29 Jún 2015, 17:56 • 2 min
Na bratislavskom trhovisku dnes úradoval falošný inšpektor

BRATISLAVA - Na trhovisku na Miletičovej ulici v Bratislave sa dnes pohyboval falošný inšpektor Slovenskej obchodnej inšpekcie (SOI). Každé podozrenie môžu podnikatelia oznámiť SOI, ktorá upozornila, že inšpektori SOI vykonávajú kontrolu vždy vo dvojici.

slovakia

left justify in out

"Každý inšpektor SOI pri začatí kontroly je povinný preukázať sa služobným preukazom SOI, vykonať kontrolu, všetky skutočnosti, ktoré zistí pri kontrole, zapísať do inšpekčného záznamu a v prípade zistených nedostatkov vydať záväzné pokyny," upozornila SOI.
     

Preukaz inšpektora SOI je v tmavohnedom koženom puzdre, so zlatým štátnym znakom a názvom Slovenská obchodná inšpekcia. Vo vnútri preukazu je fotografia inšpektora, jeho podpis, číslo preukazu, oprávnenia v zmysle platných právnych predpisov a podpis ústrednej riaditeľky SOI. Kontrolované osoby si osobu inšpektora môžu overiť na inšpektoráte SOI v príslušnom kraji alebo aj telefonicky na čísle 02/5827 2151-2, 02/5827 2103 na ústrednom inšpektoráte SOI v Bratislave.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies