Na bratislavskom moste Apollo horí autobus, zasahujú hasiči

NETKY.SK • 16 December 2014, 14:24 • 2 min
Na bratislavskom moste Apollo horí autobus, zasahujú hasiči

BRATISLAVA - Bratislavskí hasiči dnes zasahovali na Moste Apollo v smere do mesta. Pomáhali pri likvidácii požiaru, ktorý vypukol v motorovej časti vozidla bratislavskej MHD.

slovakia

left justify in out

Podľa informácií Operačného strediska Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Bratislave na mieste zasahovalo deväť hasičov s dvomi vozidlami hasičskej záchrannej služby. 
     

Hovorkyňa Dopravného podniku Bratislava (DPB) Adriana Volfová uviedla, že požiar vznikol v zadnej časti vozidla Ikarus. "Vodič z uvedeného autobusu reagoval duchaprítomne, v prvom rade zabezpečil bezpečný výstup cestujúcej verejnosti z vozidla a požiar lokalizoval," uviedla Volfová. Vodičovi sa podarilo uhasiť požiar hasiacimi prístrojmi vo vozidle ešte pred príchodom hasičov, dodala.
     

Incident sa obišiel bez zranení. "Posádka RZP musela pomôcť iba šoférovi autobusu, ktorému sa urobilo nevoľno, zrejme po nadýchaní sa splodín. Nešlo však o intoxikáciu," uviedol hovorca Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Boris Chmel.

     

Na mieste boli okrem zdravotných a hasičských záchranárov aj príslušníci polície a dispečingu DPB. Linky MHD jazdiace po Moste Apollo premávali bez zdržaní.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona