Na bratislavskom letisku zaistili falošné telefóny iPhone

NETKY.SK • 13 Február 2014, 12:51 • 2 min
Na bratislavskom letisku zaistili falošné telefóny iPhone

BRATISLAVA - Bratislavskí colníci zaistili v stredu 12. februára na letisku v Bratislave balík z Hongkongu, v ktorom bolo 320 falošných mobilných telefónov.

slovakia

left justify in out

Tie boli označené logom ochrannej známky iPhone 5 a Apple, agentúru SITA informovala hovorkyňa finančnej správy Patrícia Macíková. "Telefóny prišli do Bratislavy letecky. Zásielka z Hongkongu mala skončiť u podnikateľa z Komárna,“ uviedla hovorkyňa Colného úradu Bratislava Zuzana Polák-Pavlíková. V balíku sa nachádzalo 320 falzifikátov telefónov s príslušenstvom v celkovej hodnote 192-tisíc eur. Keďže v tomto prípade vzniklo dôvodné podozrenie z porušovania práv duševného vlastníctva, colníci z Colného úradu Bratislava – pobočka letisko tovar zaistili a vec postúpili majiteľovi ochrannej známky. Ten má možnosť sa do 10 pracovných dní vyjadriť, či došlo k porušeniu jeho práva duševného vlastníctva a ako áno, či súhlasí s likvidáciou tovaru.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies