Na bratislavskom letisku pribudne počas vianočných sviatkov 12 letov

NETKY.SK • 16 December 2015, 12:49 • 2 min
Na bratislavskom letisku pribudne počas vianočných sviatkov 12 letov

BRATISLAVA - V období Vianoc a Nového roka pribudne na bratislavskom letisku 12 letov nad rámec pravidelných frekvencií. Pridá ich letecká spoločnosť Ryanair.

slovakia

left justify in out

"V období od 18. decembra 2015 do 7. januára 2016 pridáva spoločnosť mimoriadne lety do Milána-Bergama, Birminghamu, Alghera, Ríma, Liverpoolu, Madridu či Londýna a späť," vymenovala hovorkyňa Letiska M. R. Štefánika v Bratislave Veronika Ševčíková.

 

Dopravcovia podľa jej slov už pri tvorbe zimného letového poriadku počítajú so zvýšeným náporom cestujúcich počas vianočného obdobia a tak už vopred doň pridávajú frekvencie navyše alebo upravené časy odletov a príletov.

 

"Dopravca Ryanair tiež upravil časy príletov a odletov do niektorých destinácií a z nich tak, aby sa cestujúci dostali na sviatky domov v lepšom čase," dodala Ševčíková. Upravené boli podľa nej napríklad časy odletov a príletov do Berlína na druhý sviatok vianočný či na Nový rok.

 

Všetky pravidelné odlety a prílety od leteckých spoločností Ryanair a Pobeda z alebo do Bratislavy sa pritom počas Štedrého dňa, teda 24. decembra uskutočnia do 15.00 h, aby sa cestujúci dostali k svojim príbuzným včas.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona