Na Bratislavskom hrade budú vo štvrtok premietať vlajky štátov EÚ

NETKY.SK • 4 Október 2016, 06:30 • 2 min
Na Bratislavskom hrade budú vo štvrtok premietať vlajky štátov EÚ

BRATISLAVA - Na Bratislavskom hrade budú vo štvrtok (6.10.) večer, pri príležitosti mimoriadneho neformálneho summitu predsedov parlamentov krajín EÚ "Bratislava Parliamentary Summit", premietať na hradných stenách štátne symboly a vlajky členských štátov EÚ. TASR o tom informovala hovorkyňa predsedu Národnej rady (NR) SR Eva Kliská.

slovakia

left justify in out

Nasvietená podľa jej slov bude južná a východná strana hradného paláca. "V päťminútových slučkách sa bude premietať projekcia, ktorá bude zobrazovať štátne symboly a vlajky 27 členských štátov EÚ," priblížila hovorkyňa.

 

Bratislavský parlamentný summit nesie motto "Spoznajme sa lepšie". Podujatie, ktoré sa uskutoční 6. a 7. októbra v hlavnom meste, inicioval predseda NR SR Andrej Danko (SNS) a pozval naň 41 zahraničných delegácií na čele s predsedami jednotlivých parlamentných komôr členských krajín EÚ.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies