Na bratislavskom gymnáziu odvolil kandidát na prezidenta Štefan Harabin

NETKY.SK • 16 Marec 2019, 14:54 • 2 min
Na bratislavskom gymnáziu odvolil kandidát na prezidenta Štefan Harabin

BRATISLAVA – Na bratislavskom Gymnáziu Metodova v sobotu odvolil aj kandidát na prezidenta SR Štefan Harabin. Ako sám potvrdil, očakáva vysokú volebnú účasť.

slovakia

left justify in out

"Ja som každý futbalový a stolnotenisový zápas išiel vyhrať. Nikdy som s nikým nekupčil a nepripúšťal som inú alternatívu," uviedol Harabin.

 

Dnešný deň chce podľa svojho vyjadrenia stráviť na roli. "Idem na roľu, zapálim si oheň a budem sa pozerať do ohňa. A budem čítať," dodal.

 

img

Kandidát na prezidenta SR Štefan Harabin s manželkou Gabrielou Harabinovou počas 1. kola prezidentských volieb v Bratislave 16. marca 2019. Zdroj: TASR 

 

Volebné miestnosti v prvom kole volieb prezidenta SR sú otvorené od 7.00 h do 22.00 h. Volebné právo má vyše 4,45 milióna občanov žijúcich na Slovensku a v zahraničí.

 

Na to, aby bol prezident zvolený už v prvom kole, by musel jeden z kandidátov získať nadpolovičnú väčšinu platných hlasov voličov. Pokiaľ sa tak nestane, bude sa konať druhé kolo. Plánované je na 30. marca.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies