AKTUALIZÁCIA: Na bratislavskej Patrónke horí autobus MHD

NETKY.SK • 18 Máj 2022, 19:50 • 2 min
AKTUALIZÁCIA: Na bratislavskej Patrónke horí autobus MHD

BRATISLAVA – Potvrdil to hovorca Dopravného podniku Bratislava (DPB) Martin Chlebovec pre TASR. Vodičovi autobusu ani cestujúcim sa podľa jeho slov nič nestalo.

slovakia

left justify in out

Aktualizácia 21:30 (18. 5. 2022) 

 

Premávku liniek na zastávke bratislavskej mestskej hromadnej dopravy (MHD) Patrónka už obnovujú. TASR o tom informoval hovorca Dopravného podniku Bratislava Martin Chlebovec.

 

img

 

„Nehoda je už odstránená. Autobus odťahujú do vozovne,“ uviedol pre TASR Chlebovec. Doplnil, že na zastávke Patrónka už linky MHD zastavujú. Obmedzenie v stredu popoludní spôsobil požiar autobusu. Pri udalosti sa nikto nezranil. Polícia ozrejmila, že príčinou bola zrejme porucha vozidla. Presné príčiny sa majú ešte vyšetrovať.

 

 

Pôvodná správa

 

Ako ďalej uviedol, ide o kĺbové vozidlo linky 83. V tejto súvislosti sú všetky linky stojace na zastávke Patrónka presmerované vrátane regionálnych spojov, cez ulicu Pri Suchom mlyne. „Vznik požiaru je predmetom vyšetrovania,“ doplnil Chlebovec s tým, že prizvaný bude aj znalec Hasičského a záchranného zboru.

 

img

 

Bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff ozrejmil, že k udalosti došlo krátko po 18.00 h na križovatke v smere von z mesta. Podľa doterajších informácií mala byť príčinou požiaru technická porucha na autobuse. „Premávka bola usmerňovaná príslušníkmi Policajného zboru, podľa doterajších informácií by tento úsek mal byť prejazdný,“ dodal Szeiff.

 

 

Možno vás zaujme: Česká vláda sprísni pravidlá pre utečencov z Ukrajiny



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies