Na bratislavskej Istrijskej ulici horel v noci dom

NETKY.SK • 15 December 2015, 09:42 • 2 min
Na bratislavskej Istrijskej ulici horel v noci dom

BRATISLAVA - Hliadka Policajného zboru (PZ) dnes krátko pred 02.00 h preverovala oznámenia o požiari domu na Istrijskej ulici v Bratislave. Na miesto sa zároveň dostavili aj hasiči, ktorí požiar zlikvidovali. TASR informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

slovakia

left justify in out

"Pred poškodeným domom sa nachádzali jeho obyvatelia. Nakoľko dom mal spoločnú stenu s vedľa stojacim domom, hliadka PZ bezodkladne kontaktovala jeho obyvateľov, ktorí z bezpečnostných dôvodov opustili svoje obydlie," uviedol Szeiff.

 

Po uhasení sa na miesto dostavil aj zisťovateľ príčin požiarov, ktorý sa predbežne vyjadril k jeho pravdepodobnej príčine. Podľa neho išlo o technickú poruchu na vykurovacom telese, prípadne netesnosť dymovodu. Požiarom bola spôsobená celková škoda v doposiaľ nevyčíslenej výške. Nikto pri ňom neutrpel zranenie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona