Na Billboard Music Awards vystúpia aj The Chainsmokers, Halsey a Sam Hunt

NETKY.SK • 12 Máj 2017, 12:57 • 2 min
Na Billboard Music Awards vystúpia aj The Chainsmokers, Halsey a Sam Hunt

BRATISLAVA - Na odovzdávaní Billboard Music Awards vystúpia aj elektronická formácia The Chainsmokers, speváčka Halsey a country spevák Sam Hunt.

slovakia

left justify in out

Pridali sa tak k už skôr zverejneným vystupujúcim, ktorými sú Miley Cyrus, Drake, Bruno Mars, Ed Sheeran, Nicki Minaj, Céline Dion, Imagine Dragons, John Legend, Lorde, Camila Cabello, Florida Georgia Line a Cher, ktorá dostane Billboard Icon Award za celoživotný prínos. Ceremoniál sa bude konať 21. mája v lasvegaskej T-Mobile Arene. Meno moderátora zatiaľ nie je známe.

Nominácie na tohtoročné Billboard Music Awards ovládli spomínaní Drake a The Chainsmokers, ktorí získali celkovo po 22 nominácií. Drake si však bude môcť odniesť maximálne osemnásť cien, keďže v kategórii Top R&B pieseň figuruje s dvoma piesňami a v Top R&B spolupráca až s tromi skladbami.

 

The Chainsmokers môžu získať najviac šestnásť trofejí, pretože v kategóriách Top dance/elektronický album, Top skladba rebríčka Hot 100, Top predávaná pieseň, Top spolupráca, Top rozhlasová pieseň a Top dance/elektronická pieseň majú po dve nominácie.

 

Skupina Twenty One Pilots má sedemnásť nominácií, o tri menej získala speváčka Rihanna, jej kanadský kolega The Weeknd ich má trinásť a Beyoncé nominovali osemkrát.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona