Na Billboard Music Awards sa predstavia aj Mila Kunis či Jessica Alba

NETKY.SK • 17 Máj 2016, 12:37 • 2 min
Na Billboard Music Awards sa predstavia aj Mila Kunis či Jessica Alba

LOS ANGELES - Americké herečky Mila Kunis, Jessica Alba, Kristen Bell, Lauren Cohan, Kathryn Hahn, Rebecca Romijn, Keke Palmer, Idina Menzel, Serayah, ich kolega Ashton Kutcher a hudobníci Wiz Khalifa, Steven Tyler z kapely Aerosmith a Pete Wentz z formácie Fall Out Boy sú ďalšími osobnosťami, ktoré odovzdajú ceny počas tohtoročného udeľovania Billboard Music Awards.

slovakia

left justify in out

Spolu s nimi dajú trofeje víťazom aj lyžiarka Lindsey Vonn a Miss America 2016 Betty Cantrell. Organizátori podujatia, ktoré sa uskutoční v nedeľu 22. mája v T-Mobile Arene v Las Vegas, zverejnili ich mená prostredníctvom oficiálnej webstránky. Spomínané celebrity sa tak pridajú už predtým oznámeným Johnovi Legendovi, Brunovi Marsovi či Laure Marano.


Zoznam kandidátov na Billboard Music Awards ovládol kanadský spevák The Weeknd. Rodák z Toronta získal celkovo 19 nominácií, odniesť si však bude môcť maximálne 16 cien, keďže v kategórii Top Hot 100 pieseň má nominované dve skladby a v Top R&B pieseň až tri. Jeho krajan Justin Bieber má 12 nominácií a o jednu menej rapperi Drake a Fetty Wap.


Moderátormi ceremoniálu budú rapper a herec Ludacris a speváčka Ciara. Počas večera vystúpia napríklad Pink, Justin Bieber, Rihanna, Britney Spears, Kesha, Demi Lovato a Céline Dion, ktorej udelia Icon Award. Britney Spears zas dostane Millennium Award. Súčasťou večera bude aj spomienka na zosnulého hudobníka Princa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies