Na Billboard Music Awards bude mať premiéru nový klip Adele

NETKY.SK • 16 Máj 2016, 17:09 • 2 min
Na Billboard Music Awards bude mať premiéru nový klip Adele

LAS VEGAS - Anglická speváčka Adele predstaví počas udeľovania tohtoročných Billboard Music Awards, ktoré sa uskutoční v nedeľu 22. mája v T-Mobile Arene v Las Vegas, videoklip k novému singlu Send My Love (To Your New Lover).

slovakia

left justify in out

Organizátori podujatia o tom informovali na oficiálnej webstránke. Dvadsaťosemročná interpretka dnes prostredníctvom sociálnych sietí zverejnila z novinky krátku ukážku. Skladba je tretím oficiálnym singlom zo speváčkinho tretieho štúdiového albumu 25 (2015) a podieľali sa na nej Švédi Max Martin a Shellback. Klip, ktorý bude mať na udeľovaní hudobných cien celosvetovú premiéru, nakrúcali v Londýne. O jeho réžiu sa postaral Patrick Daughters, ktorý spolupracoval napríklad s kapelami Muse či Yeah Yeah Yeahs.


Rodáčka z londýnskeho Totenhamu sa tento rok uchádza o osem cien vrátane kategórií Top Interpetka a Top Umelec. Zoznam kandidátov na Billboard Music Awards ovládol kanadský spevák The Weeknd. Rodák z Toronta získal celkovo 19 nominácií, odniesť si však bude môcť maximálne 16 cien, keďže v kategórii Top Hot 100 pieseň má nominované dve skladby a v Top R&B pieseň až tri. Jeho krajan Justin Bieber má 12 nominácií a o jednu menej rapperi Drake a Fetty Wap.


Moderátormi ceremoniálu budú rapper a herec Ludacris a speváčka Ciara, pričom ceny budú odovzdávať John Legend, Bruno Mars či Laura Marano. Počas večera vystúpia napríklad Pink, Justin Bieber, Rihanna, Britney Spears, Kesha, Demi Lovato a Céline Dion, ktorej udelia Icon Award. Britney Spears zas dostane Millennium Award. Súčasťou večera bude aj spomienka na zosnulého hudobníka Princa.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies