Na BET Awards dominovala Beyoncé

NETKY.SK • 30 Jún 2014, 09:40 • 2 min
Na BET Awards dominovala Beyoncé

LOS ANGELES - Americká speváčka Beyoncé získala na nedeľnom odovzdávaní BET Awards tri ocenenia. Niekdajšia členka Destiny's Child sa stala najlepšou r'n'b/popovou umelkyňou, jej skladbu Drunk In Love, v ktorej hosťuje jej manžel, rapper Jay Z, vyhlásili za najlepšiu spoluprácu a speváčka taktiež zvíťazila v hlasovaní fanúšikov o Fandemonium Award.

slovakia

left justify in out

Dve ceny si odniesol Pharrell Williams, ktorý zvíťazil v kategóriách Najlepší r'n'b/popový umelec a Video roka za klip k hitu Happy. Nicki Minaj sa stala najlepšou hip-hopovou umelkyňou, pričom triumfovala aj v kategórii Najlepšia skupina ako členka kolektívu Young Money. Dve ocenenia získal aj spevák August Alsina, ktorého vyhlásili za Najlepšieho nováčika a jeho skladba I Luv This Shit s hosťujúcim Trinidadom Jamesom dostala Viewers' Choice Award. Najlepším hip-hopovým umelcom sa stal Drake, Hype Williams dostal cenu pre najlepšieho režiséra videoklipov a Lionel Richie si prevzal cenu za celoživotné dielo. 

 

Medzi filmami triumfovala dráma 12 rokov otrokom (2013), pričom herecké ceny získali Chiwetel Ejiofor a Lupita Nyong'o, ktorí v tejto snímke účinkovali. Športovkyňou roka sa stala tenistka Serena Williams, v mužskej kategórii dominoval basketbalista Kevin Durant. 

 

Udeľovanie BET Awards v losangeleskom Nokia Theatre moderoval herec a komik Chris Rock. Na ceremoniáli vystúpili napríklad Beyoncé, Jay Z, Pharrell Williams, Iggy Azalea, Missy Elliot, Drake, John Legend, Lil Wayne, Nicki Minaj, Lionel Richie, Robin Thicke, T.I., Usher či Chris Brown.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies