Na Beňadickej ulici v Petržalke dnes ráno zhorelo luxusné Audi A8, škoda takmer takmer 30 tisíc

NETKY.SK • 28 Apríl 2014, 12:00 • 2 min
Na Beňadickej ulici v Petržalke dnes ráno zhorelo luxusné Audi A8, škoda takmer takmer 30 tisíc

BRATISLAVA - Na Beňadickej ulici v bratislavskej Petržalke dnes ráno o tretej hodine horelo osobné motorové vozidlo Audi A8.

slovakia

left justify in out

Na takmer 30 tisíc eur sa vyšplhali predbežné škody po rannom požiari na Beňadickej ulici v Bratislave. Plamene poškodili aj vedľa stojace BMW 3 a Toyotu Avensis. 

 

V podchode medzi cirkevnou školou a Cirkevným konzervatóriom však oheň spôsobil aj ďalšie škody. Ako agentúru SITA informovala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová, poškodená je fasáda, okná a vnútorné priestory oboch škôl a strop podchodu.

 

Škody v konzervatóriu odhadli na 5 000 eur, na základnej škole ich vyčíslili na 1 050. Na dvoch poškodených autách sú predbežné škody 2 600 eur a na zhorenom Audi 20 tisíc. Presné okolnosti požiaru ukážu až výsledky kriminalistickej expertízy, cudzie zavinenie predbežne nevylúčili. Prípad polícia rieši ako poškodzovanie cudzej veci.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies