Na BBL pribudli ďalšie esá Thomas a Spencerová

NETKY.SK • 20 December 2016, 13:54 • 2 min
Na BBL pribudli ďalšie esá Thomas a Spencerová

BANSKÁ BYSTRICA - Banskobystrická latka, populárny výškarský míting pod strechou, postupne kompletizuje na 8. februára štartovú listinu.

slovakia

left justify in out

Najnovšie sa obohatila ďalšími dvoma esami, k olympijskému medailistovi Erikovi Kynardovi z USA pribudli Bahamčan Donald Thomas a Levern Spencerová zo Sv. Lucie.

 

Thomas si v tomto roku zlepšil osobný rekord na 237 centimetrov. Majster sveta z roku 2007 sa dostal aj do finále na OH (7. miesto) a halových MS (10.). Na BBL si v roku 2016 na Štiavničkách vyrovnal halový osobný rekord 233 cm, a to hneď v prvom štarte roka. Pre Thomasa to bude už štvrtý štart na BBL, najvyššie bol práve v roku 2016, keď skončil na treťom mieste.

 

Spencerová, rekordérka ostrova Sv. Lucia v Karibskom mori, by mohla v tomto roku atakovať dva metre. Na halových MS skončila piata a na OH na šiestom mieste, sú to jej najlepšie umiestnenia na vrcholných podujatiach. V hale si v tomto roku vyrovnala osobný a národný rekord 195 cm a v lete skočila 196 cm, keď bola druhá na DL v Paríži. Na Štiavničkách bude po tretí raz, najvyššie skončila vlani štvrtá.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona