Na Bastille si budeme musieť ešte počkať, v Bratislave zahrajú až v máji

NETKY.SK • 8 Február 2019, 11:37 • 2 min
Na Bastille si budeme musieť ešte počkať, v Bratislave zahrajú až v máji

BRATISLAVA - Koncert anglickej kapely Bastille, ktorý sa mal v Bratislave uskutočniť 20. februára, sa presúva na 28. mája. Agentúru SITA o tom informoval PR & Media Director festivalu Pohoda Anton Repka. Zástupcovia kapely podľa neho museli "bratislavský koncert presunúť pre nepredvídateľné okolnosti".

slovakia

left justify in out

Koncert v Refinery Gallery otvorí škótsky pesničkár ONR., no nevystúpi na ňom ďalší avizovaný predskokan Lewis Capaldi. Tí, ktorí si už kúpili vstupenky a nový termín koncertu im nevyhovuje, môžu požiadať o vrátenie peňazí a zablokovanie vstupenky e-mailom na shop@pohodafestival.sk.

 


Kapela Bastille vznikla v roku 2010 v Londýne a tvoria ju Dan Smith, Chris "Woody" Wood, William Farquarson a Kyle Simmons, pričom na turné ich sprevádza aj Charlie Barnes. V marci 2013 vydali album Bad Blood, ktorý potom v novembri vyšiel aj v dvojdiskovej reedícii pod názvom All This Bad Blood. Prvá menovaná nahrávka sa dostala na vrchol britského albumového rebríčka. Rovnaký úspech sa im podarilo dosiahnuť aj s druhou štúdiovkou Wild World (2016). Na konte majú tiež EP nahrávky Laura Palmer (2011) či Haunt (2013). Zatiaľ sa im podarilo získať napríklad BRIT Award pre nováčika roka 2013.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies