Na barokovom zámku Schloss Hof budú ochutnávať vína

NETKY.SK • 25 August 2011, 16:35 • 2 min
Na barokovom zámku Schloss Hof budú ochutnávať vína

Na barokovom zámku Schloss Hof budú ochutnávať vína

slovakia

left justify in out

img

Rakúsky barokový zámok Schloss Hof pozýva v nedeľu 28. augusta aj turistov zo Slovenska na prezentáciu vín z oblasti Carnuntum. Tie predstavia vincúri z viac ako 40 vinohradov. TASR informovala Beata Havranová z B. H. Public Relations & Promotion.
      Prezentácia vín Rubin Carnuntum ročníka 2010 je vyvrcholením festivalu kultúry, hudby a kulinárstva pod názvom Carnuntum Experience, uskutoční sa od 14.00 do 19.00 h. "Na terase Schloss Hofu sa bude koštovať víno, ale aj mnohé kulinárske špeciality. Po prvý raz bude možné ovoňať a ochutnať aj zrelé červené vína z minulého desaťročia," vysvetlila Havranová.
      Podľa nej však bude ťahákom dňa nielen víno. Návštevníci Schloss Hofu budú môcť otestovať BMW Hybrid model, užiť si rodinný piknik alebo sa poprechádzať po zámku. Ani deti sa nebudú nudiť. "Môžu nakuknúť do hrnčiarskej dielne a čo-to sa naučiť, zajazdiť si na poníkoch, zamaškrtiť si v marmeládovej kuchyni," dodala.
      Podujatie je súčasťou Dolnorakúskej výstavy 2011, ktorá trvá do 15. novembra. Podrobné informácie nájdu záujemcovia na www.dolnorakuska-vystava.sk.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies