Na banskobystrické Námestie SNP vo štvrtok dorazí Stanley cup

NETKY.SK • 5 August 2013, 13:20 • 2 min
Na banskobystrické Námestie SNP vo štvrtok dorazí Stanley cup

BANSKÁ BYSTRICA - Ako na najmasovejšie podujatie tejto letnej sezóny sa mesto Banská Bystrica pripravuje na štvrtkovú prezentáciu Stanley cupu, ktorý do mesta privezie Michal Handzuš. Uskutoční sa na Námestí SNP v historickom centre mesta od 16:00, Handzuš tam má s trofejou z NHL prísť o 18:00 a zdržať sa zhruba hodinu.

slovakia

left justify in out

Ako na dnešnej tlačovej besede informoval Handzuš spolu s primátorom Petrom Gogolom, program otvorí vystúpenie kapely Družina a po odchode trofeje ho ukončí kapela Hex. Spojený bude aj s charitatívnou dražbou dresov a hokejky. Handzuš má k pódiu prísť cez celé námestie v otvorenom aute. „Chcel by som, aby Stanley cup videlo čo najviac ľudí, nielen tí, ktorým sa podarí dostať blízko k pódiu,“ uviedol Handzuš. Priamo pred pódiom budú vyčlenené osobitné zóny pre vozičkárov, novinárov a členov Handzušovho fanklubu. „Sme nesmierne hrdí na úspechy Michala Handzuša a tešíme sa na štvrtok, keď prvýkrát príde Stanley cup do Banskej Bystrice. Od fanúšikov mám také informácie, aby sme neboli pripravení, ak príde viac ľudí, ako keď tu bol pápež,“ podotkol Gogola. 

V súvislosti s podujatím budú v centre mesta platiť dopravné obmedzenia. Konkrétne na Námestí Štefana Moysesa a na Kapitulskej ulici bude celý štvrtok zákaz parkovania a od 15:00 do 18:00 nebude možný ani prejazd cez Námestie Š. Moysesa od Bakossovej ulice. Mesto odporúča návštevníkom podujatia, aby využili mestskú hromadnú dopravu a parkoviská v širšom centre mesta. Odporúčané parkoviská a možnosť dopravy z nich do centra zverejní na svojej internetovej stránke. Na verejný poriadok na podujatí budú dohliadať mestskí aj štátni policajti, sanitka so zdravotnými záchranármi bude pripravená na Lazovnej ulici a hasiči na Námestí Štefana Moysesa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies