Na Babjakov koncert pod holým nebom prišlo asi 500 ľudí

NETKY.SK • 6 August 2012, 06:12 • 2 min
Na Babjakov koncert pod holým nebom prišlo asi 500 ľudí

Na Babjakov koncert pod holým nebom prišlo asi 500 ľudí - Kultúra Približne 500 ľudí si v sobotu 4. augusta prišlo pozrieť koncert pod holým nebom v Muránskej Dlhej Lúke, kde vo večerných hodinách vystúpil operný spevák Martin Babjak a jeho hostia.

slovakia

left justify in out

img

Približne 500 ľudí si v sobotu 4. augusta prišlo pozrieť koncert pod holým nebom v Muránskej Dlhej Lúke, kde vo večerných hodinách vystúpil operný spevák Martin Babjak a jeho hostia. Podujatie, ktoré má poskytnúť priestor pre stretnutie ľudí mikroregiónu Muránska planina, pripravili v obci už po tretí raz. Ako pre TASR povedal Martin Babjak, umelcov najviac potešilo to, že si ich spev prišli pozrieť aj návštevníci z Liptovského Mikuláša.
      Hoci meteorológovia vydali na sobotný večer pre región Gemera výstrahu pred búrkou s krúpami, počasie koncertu pod holým nebom prialo. "Nás to mimoriadne teší, akoby si počasie povedalo, že keď budem zlé, nebude tento koncert krásny. Nás teší hlavne to, že si diváci naše vystúpenie vychutnávajú," dodal s úsmevom Babjak.
      V roku 2009 vystúpil Martin Babjak v rámci Revúckych adventných koncertov v rímsko-katolíckom kostole. Vystúpenia pod holým nebom začali v obci organizovať pre obmedzené priestory v kostole.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies