Na Autosalóne - Autoshow 2014 v Nitre predstaví desať značiek 17 noviniek

NETKY.SK • 11 Október 2014, 12:51 • 2 min
Na Autosalóne - Autoshow 2014 v Nitre predstaví desať značiek 17 noviniek

NITRA - Na tohtoročnom Autosalóne – Autoshow 2014 na nitrianskom výstavisku sa predstaví 20 značiek osobných automobilov.

slovakia

left justify in out

Autosalón sa uskutoční od 16. do 19. októbra. Jeho organizátorom je Agrokomplex – Výstavníctvo Nitra, š.p., spoluorganizátorom Zväz automobilového priemyslu na Slovensku.  „Na prehliadke automobilového priemyslu sa predstavia osobné, úžitkové a nákladné automobily, dopravná technika, autopríslušenstvo a tiež servisná aj garážová technika. Vystavujúce spoločnosti budú prezentovať svoje novinky,“ informovala hovorkyňa výstaviska Michala Mičíková. Spolu 17 noviniek predstaví na nitrianskom autosalóne desať značiek.
      

V rámci sprievodného programu pripravili organizátori Truck show, prehliadku a zraz airbrushových a tuningových truckov a RC modely truckov. Návštevníci si budú môcť vychutnať exhibičnú jazdu historických vozidiel Citroën 2CV, tzv. „kačíc“ z Galérie Mlyny na výstavisko i najväčšiu moto-adrenalínovú show na Slovensku Mototv show 2014. „V rámci nej sa predstavia jazdci na trialových bicykloch i špička slovenskej stuntridingovej scény. Slovenskú premiéru bude mať show šialenca na štvorkolke Richarda Mošnu z Českej republiky,“ konštatovala Mičíková. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies