Na americkej základni Fort Lee vo Virgínii vyčíňal strelec!

NETKY.SK • 25 August 2014, 17:14 • 2 min
Na americkej základni Fort Lee vo Virgínii vyčíňal strelec!

FORT LEE - Na základni americkej armády Fort Lee vo Virgínii vyčíňal "aktívny strelec", podľa agentúry AP je však už vo vojenskom zariadení pokoj.

slovakia

left justify in out

Základňa pozemných síl bola podľa svojho účtu na sociálnej sieti Twitter uzavretá. Personálu bolo nariadené, aby začal konať podľa predpisov pre podobné prípady.
     

Strelec sa mal pohybovať po štvorpodlažnej budove jedného z veliteľstiev, ktoré má na starosti výcvik.
     

Zatiaľ nie sú známe bližšie podrobnosti. Americké ministerstvo pre vnútornú bezpečnosť používa výraz "aktívny strelec" pre osobu, ktorá sa snaží zabiť ľudí - spravidla v obývaných oblastiach - bez jasného vzorca vo výbere obetí.
     

Fort Lee leží približne 200 kilometrov od Washingtonu a 40 kilometrov južne od Richmondu, hlavného mesta štátu Virgínia. Podľa webovej stránky armády je Fort Lee tretie najväčšie výcvikové stredisko. Žije v ňom asi 34.000 ľudí, vrátane príslušníkov ozbrojených síl, ich rodín, civilistov a dodávateľov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies