Na americkej diaľnici v štáte Idaho došlo k reťazovej zrážke 46 vozidiel

NETKY.SK • 10 Január 2014, 08:07 • 2 min
Na americkej diaľnici v štáte Idaho došlo k reťazovej zrážke 46 vozidiel

MERIDAN - K reťazovej zrážke najmenej 46 vozidiel vrátane osobných áut, dodávok a kamiónov došlo dnes v americkom štáte Idaho na medzištátnej ceste I-84, neďaleko výjazdu na diaľnicu Ten Mile Road.

slovakia

left justify in out

V dôsledku nehody zostalo neprejazdných všetkých päť pruhov diaľnice v západnom smere, informovala na svojej webovej stránke televízia KTVB.

Polícia štátu Idaho informovala, že najmenej desať účastníkov nehody museli s rôznymi zraneniami previezť do okolitých nemocníc.

Reťazec udalostí sa začal odvíjať okolo 09.00 h miestneho času, keď diaľničná polícia odpratávala vraky áut z predchádzajúcej nehody. Cestu v priebehu niekoľkých minút zahalila hmla. V tej chvíli osobné auto prechádzajúce z jedného jazdného pruhu do druhého, zachytilo iné vozidlo a dostalo šmyk. Podľa polície do tohto osobného auta narazil kamión naložený drevom.

Na niekoľkých snímkach, ktoré cez sociálnu sieť Twitter zverejnili svedkovia, je vidieť vrak osobného auta zakliesneného pod jednou zo zadných náprav kamióna. Hasiči museli posádku auta vyslobodiť spod kamióna pomocou hydraulických nožníc, ale akoby zázrakom ani jeden z jej členov neutrpel smrteľné zranenia. Polícia štátu Idaho vyzvala vodičov, aby sa úseku diaľnice I-84, na ktorom došlo k nehode, vyhli cez provizórne zriadené výjazdy. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies