Na albume The Strokes sa podieľa Rick Rubin

NETKY.SK • 30 Júl 2017, 09:02 • 2 min
Na albume The Strokes sa podieľa Rick Rubin

BRATISLAVA - Americká rocková kapela The Strokes pripravuje nový album s producentom Rickom Rubinom. V rozhovore pre The West Australian to uviedol Albert Hammond, otec gitaristu skupiny Alberta Hammonda Jr..

slovakia

left justify in out

"V súčasnosti pracujú na novom albume s výborným producentom, ktorým je Rick Rubin. Rozprávam sa so synom každý deň a povedal mi, že sú veľmi šťastní. Som si istý, že to bude veľmi úspešná nahrávka," povedal Hammond, ktorý v roku 2012 informoval britský týždenník New Musical Express (NME) o príprave zatiaľ posledného albumu formácie Comedown Machine (2013).

Uznávaný 54-ročný Rick Rubin už spolupracoval s interpretmi ako napríklad Red Hot Chili Peppers, Mick Jagger, Johnny Cash, AC/DC, Tom Petty and the Heartbreakers, System of a Down, Jay-Z, Audioslave, U2, Kanye West, Linkin Park, Lana Del Rey, Eminem, Jake Bugg, Lady Gaga, Wu-Tang Clan, Ed Sheeran a mnohými ďalšími.

The Strokes vznikli v roku 1998 v New Yorku. Členmi formácie sú aj Julian Casablancas (spev), Nikolai Fraiture (basgitara), Nick Valensi (gitara) a Fabrizio Moretti (bicie). Debutový album Is This It vydali v roku 2001. Nasledovali Room On Fire (2003), First Impressions Of Earth (2006), Angles (2011) a spomínaný Comedown Machine. Medzi ich najväčšie hity patria skladby Last Nite, Someday, 12:51, Reptilia, Juicebox, You Only Live Once, Heart In A Cage alebo Under Cover Of Darkness. Na konte majú napríklad jednu BRIT Award či štyri NME Awards.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies