Na albume McBusted pracoval aj Rivers Cuomo z kapely Weezer

NETKY.SK • 27 Október 2014, 08:13 • 2 min
Na albume McBusted pracoval aj Rivers Cuomo z kapely Weezer

LONDÝN - Britská formácia McBusted spolupracovala na očakávanom prvom, eponymnom albume aj s lídrom kapely Weezer Riversom Cuomom. Informáciu potvrdil James Bourne z McBusted na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter.

slovakia

left justify in out

Na albume, ktorý by mal vyjsť 1. decembra, sa podieľali aj Alex Gaskarth z formácie All Time Low a tiež Mark Hoppus z Blink-182. Štyridsaťdvaročný spevák a basgitarista pomáhal písať pieseň Sensitive Guy a bude ho tiež možné počuť spievať v skladbe Hate Your Guts.

 

Nahrávka bude obsahovať dvanásť skladieb, pričom deluxe edícia ponúkne o tri piesne viac. Hudobníci nedávno zverejnili aj obal štúdiovky, na ktorom stoja pri plote, zatiaľ čo na nich zhora mieri kamera. 
Formácia už z albumu predstavila prvý singel Air Guitar. 

 

Kapela McBusted sa na hudobnej scéne pohybuje od minulého roka. Tvoria ju členovia kapely McFly a už nefungujúcej formácie Busted, konkrétne Tom Fletcher, Danny Jones, Dougie Poynter, Harry Judd, Matt Willis a spomínaný James Bourne. Tento rok absolvovali turné, v rámci ktorého hrali prevažne piesne kapiel McFly a Busted. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona