Na 4-ročné dievčatko padol náhrobný kameň, zasahovali leteckí záchranári

NETKY.SK • 28 September 2012, 06:41 • 2 min
Na 4-ročné dievčatko padol náhrobný kameň, zasahovali leteckí záchranári

Na 4-ročné dievčatko padol náhrobný kameň, zasahovali leteckí záchranári - Krimi Banskobystrická posádka vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby letela do Detvianskej Huty. Na 4-ročné dievčatko tam spadol náhrobný kameň.

slovakia

left justify in out

img

Banskobystrická posádka vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby letela do Detvianskej Huty. Na 4-ročné dievčatko tam spadol náhrobný kameň. Na mieste zasahovala posádka rýchlej zdravotníckej pomoci, ktorá žiadala o pomoc leteckých záchranárov. Dieťa po ošetrení s poranením brucha a pravdepodobne aj vnútorných orgánov transportovali vrtuľníkom do Detskej fakultnej nemocnici v Banskej Bystrici.
      Košická posádka Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby zase pomáhala v lete v katastri obce Choňkovce. Na mieste bol 38-ročný muž z okresu Sobrance, ktorý mal opakovane poruchu vedomia. Muža po prvotnom ošetrení evakuovali v podvese na 40-metrovom lane z nedostupného terénu. Po naložení na palubu vrtuľníka ho leteckí záchranári previezli do michalovskej nemocnice.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies