Mystic Mac všetko predpovedal, od slova do slova mu vyšla jeho predpoveď

NETKY.SK • 18 December 2015, 16:16 • 2 min
Mystic Mac všetko predpovedal, od slova do slova mu vyšla jeho predpoveď

LOS ANGELES - Mystic Mac, je alterego Conora McGregora ktoré s radosťou predpovedá veci z budúcnosti. Takú presnú víziu ako teraz ešte asi doteraz nikdy nemal.

slovakia

left justify in out

Čerstvý šampión ľahkej váhy, dával rozhovor na tlačovke ešte minulý štvrtok. Presne povedal čo sa stane v zápase. Ešte pred pár týždňami hovoril o tom, že zápas potrvá štyri minúty. Neskôr sa vyjadril, že to ukončí v prvom kole.

 

Ale v ten deň hovoril o drobných detailoch ktoré presne zapadali do scenára dlho očakávaného zápasu. Na zhody z jeho predpovede a reality upozornil na pozápasovej tlačovke Robin Black ktorý sa zaoberá analyzovaním zápasov.

 

"Keď sme si pozerali do očí, cítil som, že sa mu pravá ruka zviera do päste. S týmto sa mi prezradil. Vedel som, že je pripravený ma s tou pravačkou odpáliť, ale ja som vedel , že to môže byť jeho osudová chyba. Keď začne útok s pravou rukou ja tam už dávno nebudem. Buď sa veľmi otvoria a tým sa odkryjú, alebo sa zabalia. Podstate to je jedno, ani jeden postoj pre nich nie je  žiadna výhra. Vytvorím naňho pasce a mŕtve priestory, a takto si  ho nalákam, a potom bude z ničoho nič v nebezpečí"

 

Jediné čo mu nevyšlo boli časy, pod štyri minúty a ani jedno celé kolo. Ír sa k celej situácií vyjadril takto:

 

"Keď to vidíš tu vnútri, a si dostatočne statočný aby si to aj povedal, tak sa to aj stane. Takže som videl jeho údery, a aj jeho pohyby. Ale nebál som sa ich. Veľa krát ľudia veria a vidia ale nechajú si to pre seba, nehovoria o tom. Uveríš tomu až vtedy,  keď to aj vyslovíš. Vtedy sa to stane skutočnosťou. Vedel som, že spraví chybu, a vedel som, že ho dostanem" 

 

Mystic Mac sa zasa ukázal.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies