Mystic Mac opäť predvída budúcnosť v UFC

NETKY.SK • 27 November 2015, 14:53 • 2 min
Mystic Mac opäť predvída budúcnosť v UFC

DUBLIN - Conor McGregor držiteľ dočasného titulu v ľahkej váhe UFC sľubuje K.O. hneď v prvom kole proti "regulárnemu" majstrovi Josemu Aldovi. Ich dlho očakávaný zápas môžeme vidieť na UFC 194 už 12. decembra.

slovakia

left justify in out

Pred ich prvým vzájomným zápasom McGregor povedal, že ho zničí za 4 minúty. Napokon zo zápasu nič nebolo, nakoľko si brazílska legenda zlomila rebro. McGregor potom zápasil s Chadom Mendesom na UFC 189. Írovi sa podarilo zvíťaziť po necelých dvoch kolách, samozrejme s K.O. ako aj sľuboval, a takto získal majstrovský titul.

Po Aldovom uzdravení sa teda môžeme tešiť na ich zápas, ktorý konečne rozhodne o najlepšom zápasníkovi v ľahkej váhe. No vyzerá to tak, že McGregor si už až tak neverí nakoľko nedávno v jednom rozhovore povedal, že Alda zdevastuje za päť minút čiže v prvom kole. To je o celú minútu viac ako mu dal pred ich prvým zápasom.

 

"Joseho zdevastujem v prvom kole. Teraz som strašne vyhladovaný, som pripravený ho zabiť. Zjednotím dva tituly a budem najlepším. Som zvedavý čo potom povedia jeho fanúšikovia. Hovorí sa, že Jose je najlepší pound-for-pound zápasník. Uvidíme čo povedia keď ho teraz porazím v prvom kole."

 

Ďalej rozprával McGregor o tom, že podľa neho je decembrový termín ešte  priskorý na ďalší zápas, no nie kvôli sebe ale Aldovi: "Povedal som vedeniu UFC, že december je priskoro. V júli som zápasil. Bolo to iba nedávno keď som všetkých vytiahol z hovien. Mohol som kľudne odstúpiť. Vtedy by boli v mínuse 20 miliónov dolárov za produkčné náklady, 7 miliónov za lístky a 40miliónov pay-per-view zisky. Bol som tam, zápasil som a zachránil som ich. Teraz ma tam zasa nasadili na december. Pôvodne som im povedal, že to je trocha skorý termín. Ale nie kvôli mne, ja by som zápasil kľudne aj každý týždeň. Povedal som im, že to je trocha skoro pre Alda, kvôli jeho rebrám. Myslel som na to, že zasa to preženie so sústredeniami a  že zasa sa odpáli pred zápasom a potom nenastúpi pre zranenie. Teraz sa už blížime do finále, všetko nasvedčuje tomu, že teraz neodstúpi, a to aj dúfam, že sa tam konečne stretneme!"

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies