Myslivečková s Csölleyom sa tešia na ME v Ostrave

NETKY.SK • 24 Január 2017, 12:48 • 2 min
Myslivečková s Csölleyom sa tešia na ME v Ostrave

OSTRAVA - Slovenskí reprezentanti v krasokorčuľovaní Lucie Myslivečková s Lukášom Csölleyom sa už veľmi tešia na začiatok majstrovstiev Európy v Ostrave. Tanečníci, ktorí spolupracujú iba od leta 2016, budú takmer doma.

slovakia

left justify in out

"Príde sem moja rodina, to je naša asi najväčšia fanúšikovská základňa. Verím, že zo Slovenska prídu aj ďalší a vlna nadšenia po vlaňajšom šampionáte v Bratislave nejakých fanúšikov do Ostravy prinesie," povedal Lukáš Csölley. Pred ME 2017 sa obaja cítia dobre.

 

"Myslím si, že sme veľmi dobre pripravení aj naladení. Ľad sme si otestovali a prešli sme si pasáže, ktoré sme potrebovali," pokračoval. Jeho tanečná partnerka doplnila: "V Ostrave som akoby bola doma, takže celkom nevnímam, že sme na majstrovstvách Európy. Bude to možno trošku zvláštne, že budem na domácom šampionáte reprezentovať Slovensko. Ale pre mňa je to skôr pozitívne, pretože tým, že reprezentujeme s Lukášom Slovensko, nebudem až tak cítiť tlak očakávania."


Na predchádzajúcich dvoch ME skončil Lukáš Csölley s bývalou partnerkou Federicou Testou na 8. mieste. Pred šampionátom v Ostrave nechce hovoriť o konkrétnych métach. "Snažili sme sa maximálne pripraviť a dúfame, že odjazdíme maximum, aby sme boli s naším výkonom spokojní. Je ťažké odhadnúť, ako sa môžeme umiestniť, je tu veľa nových párov a navyše máme predolympijskú sezónu, takže určite všetci budú skvele pripravení," poznamenal bratislavský rodák.

 

"My sa však na olympiádu ešte nesústredíme, je pre nás dôležité sa čo najlepšie ukázať na týchto majstrovstvách, aby aj rozhodcovia videli, na čo máme. Veríme, že takáto cesta nás dostane čo najďalej," doplnila Lucie Myslivečková.


ME v krasokorčuľovaní sa začnú už v stredu, tanečníci sa na šampionáte predstavia vo štvrtok a v sobotu.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies