Mysleli si, že ho len niečo uštiplo. Pravda bola oveľa horšia

NETKY.SK • 8 Máj 2016, 13:13 • 2 min
Mysleli si, že ho len niečo uštiplo. Pravda bola oveľa horšia

KIDDERMINSTER - Chvíľe hrôzy prežil 11-ročný Matthew Kirk.Počas dovolenky pri mori sa mu na tvári zjavil veľký opuch. Rodičia si mysleli, že ho len niečo uštiplo, no realita bola krutejšia.

slovakia

left justify in out

Hrča na jeho tvári bol totiž nádor. "Počas pár týždňov sa veľa zväčšil a jeden z kamarátov poznamenal, že napuchnutá nosná dierka môže znamenať niečo oveľa horšie, " povedala jeho matka Joanne.

 

"Doktori si najprv mysleli, že je to bakteriálna infekcia, ale CT vyšetrenie odhalil veľký nádor, ktorý bol v Matthewovm nose," dodala.

 

Prišiel ďalší šok, klasická liečba nebola v chlapcovom prípade možná. Rádioterapia by mu totiž poškodila zrak. Musel teda podstúpiť protónovú terapiu v Oklahome.

 

Po liečbe sa vrátil domov a musel podstúpiť ešte konvenčnú chemoterapiu. Nakoniec ale všetko dobre dopadlo, liečba zabrala a rakovina ustúpila.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies