Myš spôsobila štvorhodinové meškanie letu z Londýna do San Francisca

NETKY.SK • 2 Marec 2017, 10:38 • 2 min
Myš spôsobila štvorhodinové meškanie letu z Londýna do San Francisca

SAN FRANCISCO - Malá myš sa v stredu prešmykla cez všetky bezpečnostné opatrenia do lietadla a spôsobila veľké, až štvorhodinové meškanie letu spoločnosti British Airways z Londýna do San Francisca.

slovakia

left justify in out

Pasažieri v lietadle už boli pripútaní bezpečnostnými pásmi a pripravení na odlet, keď im posádka oznámila, že pre spozorovanú myš nemôžu odštartovať.

 

Posádka zažartovala, že myš nemôže vojsť do vzdušného priestoru Spojených štátov bez pasu, a vyhlásila, že teraz je potrebné iné lietadlo. To znamenalo štvorhodinové zdržanie.

 

Členovia posádky po pristátí na letisku v americkom San Franciscu pre televíziu KGO-TV uviedli, že napriek zdržaniu bola väčšina pasažierov rada, že cestuje v stroji bez myši - najmä pri pomyslení, že budú počas letu jesť.

 

Spoločnosť British Airways sa ospravedlnila a dodala, že ju tešilo, že na palube lietadla sa už po vzlietnutí nachádzali iba dvojnohí pasažieri.

 

Podľa denníka The Independent môže myš na palube vyjsť aerolínie poriadne draho. Každý pasažier má podľa zákonov EÚ naŕok na odškodné vo výške 600 libier. British Airways tak môže myš na palube vyjsť takmer štvrťmilióna libier.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies