Myjavský brankár Hruška prísľubom do budúcnosti

NETKY.SK • 11 December 2015, 17:09 • 2 min
Myjavský brankár Hruška prísľubom do budúcnosti

MYJAVA - Matúš Hruška z myjavského Spartaka sa stal najlepším brankárom 19. kola, posledného jesenného, najvyššej slovenskej futbalovej súťaže. Slovenský reprezentant do 21 rokov si vyslúžil pochvalu od svojho skúsenejšieho kolegu medzi tromi žrďami Petra Solničku.

slovakia

left justify in out

"Vnímam ho pozitívne. Je mladý a od svojho príchodu sa neustále zlepšuje. Na každé vystúpenie sa dokáže maximálne skoncentrovať, takmer všetky zápasy odchytal s prehľadom. Jeho silná stránka je psychika. V dueli sa mu netrasú ruky ani kolená. Je určite veľkým prísľubom do budúcnosti. Má ambicióznu, ale aj skromnú povahu. Matúš je pohodový a jednoduchý chalan, nesnaží sa zo seba robiť niekoho, kým nie je. Jeho vystupovanie je prívetivé, aj preto si rozumieme," povedal na oficiálnom portáli Fortuna ligy Solnička na margo klubového spolubojovníka.

 

Medzi týmito myjavskými gólmanmi je vekový rozdiel dvanásť rokov. "Už na začiatku sme si povedali, ako by to medzi nami malo fungovať. Snažíme sa to dodržiavať. Myslím si, že pokiaľ brankári nespolupracujú, vedie to ku krachu. Chytať môže vždy iba jeden, čo akceptujeme. Neexistuje medzi nami žiadna nevraživosť. Všetko máme vysvetlené, neraz si odo mňa nechá poradiť. Na tréningoch sa navzájom podporujeme a ťaháme jeden druhého," dodal Solnička na webe fortunaliga.sk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona