Myjavčania sa neoholia, kým nezvíťazia

NETKY.SK • 25 Marec 2015, 17:26 • 2 min
Myjavčania sa neoholia, kým nezvíťazia

MYJAVA - Futbalisti Spartaka Myjava svojsky zareagovali na skutočnosť, že sa im ešte v jarnej časti Fortuna ligy nepodarilo zvíťaziť.

slovakia

left justify in out

Dohodli sa, že sa neoholia dovtedy, kým nezískajú v zápase všetky tri body. Myjavčania na jar zohrali všetky štyri doterajšie zápasy na ihriskách súperov a vydolovali z nich jediný bod za remízu v Senici (1:1). Najbližší pokus budú mať "kopaničiari" v sobotu 4. apríla v Brezne proti Podbrezovej. Najbližší víkend je v najvyššej súťaži "reprezentačná" prestávka.

 

"Kedysi sme nosievali plienky, no keď už moja dcérka vyrástla, tak to nezaberalo. A tak Peky (Štefan Pekár – pozn.) povedal - skúsme sa neholiť. Bude to zaujímavé, pretože máme v kabíne rôzne typy. Niektorí zarastajú veľa, iní zasa menej, takže to bude pestrá škála brád. Keďže je reprezentačná pauza, natiahne sa to o ďalší týždeň až do zápasu s Podbrezovou. Budeme možno vyzerať ako hokejisti v play-off. Ale prečo neurobiť aj takúto vec a budeme mať ešte motiváciu navyše," cituje brankára Myjavčanov Petra Solničku klubový server spartakmyjava.sk. 

 

Solnička k pestovaniu brád zároveň dodal, že nie všetci majú pre tento druh rituálu pochopenie. "Mne osobne manželka za to nadáva, takže z mojej strany, a myslím si, že nielen z mojej, budeme robiť všetko pre to, aby sme v Brezne vyhrali. Potom sa budeme môcť oholiť a ženy budú spokojné." 

Hráčom Spartaka Myjava patrí po 23. kole Fortuna ligy v tabuľke 6. priečka so ziskom 30 bodov a skóre 25:32. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona