Myjava skončila v Slovnaft Cupe, Gergely sklamaný

NETKY.SK • 4 September 2014, 12:38 • 2 min
Myjava skončila v Slovnaft Cupe, Gergely sklamaný

BRATISLAVA - Spartak Myjava je jediný zo šiestich klubov najvyššej slovenskej futbalovej súťaže, ktorý v konfrontáciách s tímami z nižších líg neuspel v stredajších zápasoch 3. kola Slovnaft Cupu.

slovakia

left justify in out

"Kopaničiari" podľahli na trávniku druholigového mužstva ŠKF Sereď, vlastným gólom Radoslava Ciprysa v 51. min prehrali 0:1 a rozlúčili sa s účinkovaním v národnom pohári. V súčasnosti jedenásty tím Fortuna ligy neuspel na pôde momentálne 6. mužstva DOXXbet ligy západ.

 

"Vedeli sme, že to bude ťažký duel. Tímy, ktoré sú z nižších súťaží, sa na takýto zápas vedia pripraviť. Sereď už v domácom prostredí vyradila Trenčín (vlani 27. augusta 2013 v 2. kole Slovnaft Cupu - výsledok 0:0, na pok. kopy 4:3, pozn.) aj iné mužstvá," citovala oficiálna internetová stránka myjavského klubu slová trénera Spartaka Petra Gergelyho, ktorý na margo stredajšieho neúspešného vystúpenia ďalej poznamenal: "Prvý polčas sa odohral prakticky bez šancí, boli iba nejaké náznaky na jednej aj na druhej strane. Po zmene strán sme si dali vlastný gól. Potom sme to otvorili, domáci mali z brejkov nejaké pološance. My sme si vypracovali tri tutovky, z ktorých sme mali minimálne jednu využiť, aby sa to skončilo aspoň nerozhodne a následným jedenástkovým rozstrelom. Niektorí moji zverenci hrali hlboko pod svoje možnosti, z výsledku som sklamaný." 

 

V tíme ŠKF Sereď pôsobia aj dvaja bývalí slovenskí reprezentanti - brankár Štefan Senecký a obranca Peter Petráš. V kádri, ktorý vedie z lavičky tréner Tibor Meszlényi, sú aj ďalší skúsení futbalisti Stanislav Velický, Rastislav Bakala, Lukáš Janič či Roman Tarek. 

Výsledok stredajšieho stretnutia 3. kola futbalového Slovnaft Cupu 2014/2015 - slovenskej pohárovej súťaže (hralo sa na jeden zápas): 

ŠKF Sereď - Spartak Myjava 1:0 (0:0) - do 4. kola Slovnaft Cupu postúpila Sereď 
Gól: 51. Ciprys (vlastný) 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies