Myjava si po Trnave a Slovane brúsi zuby aj na Žilinu

NETKY.SK • 1 Apríl 2016, 12:46 • 2 min
Myjava si po Trnave a Slovane brúsi zuby aj na Žilinu

MYJAVA - Spartak Myjava ako jedno z najväčších prekvapení najvyššej slovenskej dlhodobej futbalovej súťaže 2015/2016 privíta po reprezentačnej prestávke v sobotu na svojom ihrisku MŠK Žilina v rámci 25. kola Fortuna ligy.

slovakia

left justify in out

"Kopaničiarom" patrí tretia pozícia v tabuľke, Žilinčania figurujú na piatom mieste. Myjava v ostatných dvoch ligových súbojoch zdolala tradičné bašty na futbalovej mape SR - Spartak Trnava a aj Slovan Bratislava pokorila zhodným výsledkom 1:0, hráči zo Záhoria si trúfajú aj na "šošonov".

"Vždy, keď zvíťazíš nad Trnavou alebo Slovanom, tak ťa to psychicky posunie vyššie. Naladí ťa to a takto naladený ideš do ďalších zápasov. V kabíne je dobrá atmosféra, uvidíme, ako nám vyjdú ďalšie zápasy," povedal v rozhovore pre oficiálny web Spartaka Myjava jeho brankár Matúš Hruška, ktorý vo Fortuna lige neinkasoval od 2. marca. Naposledy ho prekonal Miloš Lačný z MFK Ružomberok pri domácom víťazstve tímu spod Čebraťa (1:0), odvtedy si člen kádra reprezentácie SR do 21 rokov Hruška udržal čisté konto počas 335 minút. "Je to zásluha celého mužstva, dobre bránime. V obrane dobre fungujeme a ja budem len rád, keď budeme takto pokračovať," doplnil myjavský gólman, ktorý v sobotu očakáva ofenzívne predstavenie: "Žilina hrá vždy otvorený futbal. Myslím si, že to bude ofenzívne aj z našej, aj z ich strany. My hráme predsa doma, tak musíme ukázať, na čo máme, chceme zvíťaziť."

Matúš Hruška prezradil svoj recept na Žilinčanov: "Musíme hrať to, čo doteraz - vychádzať zo zabezpečenej obrany a dodržiavať pokyny, ktoré nám dá tréner. Musíme hrať svoju hru a verím, že budeme úspešní. Myslím si, že keď to platilo na Trnavu a na Slovan, bude to platiť aj na Žilinu," uzavrel brankár Spartaka Myjava.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies