Myjava pripravuje 18. ročník festivalu Vianoce v divadle

NETKY.SK • 27 Október 2022, 08:38 • 2 min
Myjava pripravuje 18. ročník festivalu Vianoce v divadle

MYJAVA - Po vynútenej pandemickej prestávke sa začiatkom decembra uskutoční 18. ročník festivalu Vianoce v divadle. TASR o tom informoval hovorca mesta Myjava Marek Hrin.ko doplnil, prezidentom podujatia bude herec Juraj Loj.

slovakia

left justify in out

"Organizátori pôvodne pripravovali 18. ročník už minulý rok, ale obmedzenia hromadných podujatí, ktoré v tom čase začali platiť, jeho realizáciu neumožnili. Milovníci dosiek, ktoré znamenajú svet, si to tak môžu vynahradiť od 1. do 3. decembra," uviedol Hrin. Na Myjavu zavíta množstvo známych hereckých tvárí zo Slovenska i Českej republiky. "Počas troch dní sa v hlavnej sále Kultúrneho domu Samka Dudíka, na myjavskom námestí a v TOBB Restaurant na Starej Myjave uskutoční šesť predstavení, jeden koncert a nebude chýbať ani slávnostný ceremoniál Terasa slávy. Počas neho si svoje pamätné tabuľky na terase kultúrneho domu osobne odhalia Juraj Kukura a Václav Vydra," doplnil hovorca mesta.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Petras

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona