My Bloody Valentine plánujú tento rok nahrať EP

NETKY.SK • 21 Jún 2014, 18:54 • 2 min
My Bloody Valentine plánujú tento rok nahrať EP

BRATISLAVA - Írska kapela My Bloody Valentine plánuje tento rok nahrať nové EP. Informáciu v rozhovore pre britský týždenník New Musical Express (NME) potvrdil spevák a gitarista formácie Kevin Shields.

slovakia

left justify in out

"V súčasnosti pracujem na nejakých nových skladbách, ktoré plánujeme nahrať niekedy v októbri alebo novembri," povedal 51-ročný hudobník.


My Bloody Valentine vznikli v roku 1983. Formácia prešla mnohými personálnymi zmenami a v roku 1997 ukončila činnosť. Na pódiá sa vrátila v júni 2008. V súčasnosti kapelu tvoria okrem spomínaného Shieldsa aj Colm Ó Cíosóig (bicie), Debbie Googe (basgitara) a Bilinda Butcher (gitara, spev). Na konte majú albumy Isn't Anything (1988), Loveless (1991), zatiaľ posledný m b v (2013) a single ako Sunny Sundae Smile, Strawberry Wine, Feed Me with Your Kiss alebo Only Shallow. Vydali tiež dve kompilácie, päť EP nahrávok či jeden živák.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies