MV SR vyhlásilo výzvy na predkladanie žiadostí o granty z fondov EÚ

NETKY.SK • 9 August 2012, 12:12 • 2 min
MV SR vyhlásilo výzvy na predkladanie žiadostí o granty z fondov EÚ

MV SR vyhlásilo výzvy na predkladanie žiadostí o granty z fondov EÚ - Slovensko Ministerstvo vnútra, ktoré je zodpovedným orgánom všeobecného programu Európskej únie Solidarita a riadenie migračných tokov, vyhlásilo ďalšie výzvy na predkladanie žiadostí o

slovakia

left justify in out

img

Ministerstvo vnútra, ktoré je zodpovedným orgánom všeobecného programu Európskej únie Solidarita a riadenie migračných tokov, vyhlásilo ďalšie výzvy na predkladanie žiadostí o granty z fondov EÚ na rok 2012.
      Celková čiastka určená na granty z Európskeho fondu pre návrat je 690-tisíc eur. Prostriedky možno žiadať na projekty zamerané na posilnenie či zlepšenie vykonávania asistovaných dobrovoľných návratov, na zabezpečenie osobitných potrieb príslušníkov tretích krajín na útvaroch policajného zaistenia cudzincov, či na rozširovanie poznatkov o európskej legislatíve pri návratovej politike. Žiadosti o grant možno predkladať do 8. októbra. Detailné informácie záujemcovia nájdu na  https://www.minv.sk/?rf_vyzva. 
      Žiadosti o grant  z Európskeho fondu pre integráciu štátnych príslušníkov tretích krajín možno predkladať do 15. októbra. Celková čiastka určená na granty je 939 774 eur. Z fondu možno  podporiť projekty zamerané na poskytovanie odborných služieb pre občanov tretích krajín, na vzájomnú interkultúrnu výmenu, podporu výskumu a evaluácie v oblasti integračnej politiky, budovanie odborných znalostí a zručností, či zdieľanie overených praktík a poznatkov od zahraničných aktérov pôsobiacich v tejto sfére. Detailné informácie sú na https://www.minv.sk/?eif_vyzva.
      Pre žiadateľov o granty z fondov ministerstvo vnútra organizuje aj informačné stretnutia, ktoré sa uskutočnia 6. a 10. septembra.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies