MV SR plánuje nakúpiť nové autá za takmer 12 miliónov eur

NETKY.SK • 11 Apríl 2015, 16:30 • 2 min
MV SR plánuje nakúpiť nové autá za takmer 12 miliónov eur

BRATISLAVA - Ministerstvo vnútra (MV) SR plánuje nakúpiť približne 200 úžitkových automobilov triedy SUV pick up a 98 osobných automobilov triedy SUV. Budú slúžiť najmä policajtom a hasičom. Cena zákazky je 11.875.000 eur. Oznámenie o vyhlásení verejného obstarávania zverejnil Úrad pre verejné obstarávanie na svojej internetovej stránke tento týždeň.

slovakia

left justify in out

„Predmetom tejto zákazky je nákup asi 200 kusov úžitkových automobilov triedy SUV pick up a 98 kusov osobných automobilov triedy SUV, zvláštneho doplnkového príslušenstva a výbavy, ako aj možnosť dodania voliteľného doplnkového príslušenstva a výbavy, a tiež dodávka najviac používaných originálnych náhradných dielov a súvisiace služby,“ konštatuje sa v oznámení.

 

Ministerstvo vnútra tvrdí, že ako centrálny verejný obstarávateľ obstaral automobily pre rozpočtové a príspevkové organizácie MV SR a tiež pre ďalších verejných obstarávateľov. „Tieto vozidlá budú určené prevažne pre potreby Policajného zboru, Hasičského a záchranného zboru a Horskej záchrannej služby. Vozidlá budú využívané prevažne vo vysokohorskom teréne. Konkrétne značky, množstvá a presná špecifikácia vozidiel budú uvedené v jednotlivých kúpnych zmluvách,“ uviedol Petar Lazarov, hovorca MV SR.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies