Mužovi sa v Bratislave vyhrážal zabitím, hrozia mu tri roky za mrežami

NETKY.SK • 23 Február 2017, 12:44 • 2 min
Mužovi sa v Bratislave vyhrážal zabitím, hrozia mu tri roky za mrežami

BRATISLAVA - Policajný vyšetrovateľ vzniesol obvinenie z prečinu nebezpečného vyhrážania voči 39-ročnému Petrovi z Topoľčian.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informovala bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková, muž sa podľa doterajších informácii v stredu v nočných hodinách v jednom z obytných domov na Podunajskej ulici v Bratislave opakovane vyhrážal zabitím inému mužovi. „Obvinený sa mal vyhrážať a vulgárne nadávať na chodbe obytného domu cez zatvorené dvere do bytu poškodeného muža, na ktorého nakoniec jedenkrát vystrelil strelnou zbraňou. Uvedeným konaním tak vzbudil u poškodeného dôvodnú obavu o život a zdravie, ktorý kontaktoval políciu," uviedla Mihalíková. 

 

Následne sa podľa nej na miesto dostavila policajná hliadka, ktorá  podozrivého 39-ročného muža zadržala a eskortovala na príslušné policajné oddelenie. „Po vykonaní potrebných úkonov a vznesení obvinenia bol menovaný umiestnený do cely policajného zaistenia," povedala Mihalíková.

 

Vyšetrovateľ podľa nej zároveň spracoval pre prokurátora podnet na podanie návrhu na vzatie obvineného do väzby. „V prípade preukázania viny hrozí obvinenému v súlade s Trestným zákonom trest odňatia slobody na šesť mesiacov až na tri roky," dodala Mihalíková
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona