Mužovi sa nepáčila jeho policajná fotografia, poslal im vlastnú

NETKY.SK • 13 Január 2016, 12:51 • 2 min
Mužovi sa nepáčila jeho policajná fotografia, poslal im vlastnú

BRATISLAVA - Muž z amerického štátu Ohio poslal polícii svoju vlastnú fotografiu, pretože sa mu nepáčil ich oficiálny záber.

slovakia

left justify in out

Urobil tak po tom, ako polícia v meste Lima začala po ňom pátrať a zverejnila jeho policajné snímky na sociálnej sieti Facebook. "Tu je lepšia fotka, tamtá je strašná," napísal podozrivý Donald "Chip" Pugh, ktorý sa odfotil so slnečnými okuliarmi sediac v aute. Na to hneď zareagovali zástupcovia zákona, pričom mu poďakovali za pomoc a vyzvali ho, aby sa dostavil na oddelenie porozprávať sa s nimi o jeho obvineniach.

 

 

Thanks to the power of social media & tips called into authorities, we have learned that Donald Chip Pugh has been...

Posted by Lima Police Department on 12. január 2016


Polícia v Ohiu po 45-ročnom mužovi vyhlásila pátranie po tom, ako sa nedostavil na súdne konanie, na ktoré ho predvolali za jazdu pod vplyvom alkoholu. Okrem toho je podozrivý z viacerých prečinov, ako napríklad podpaľačstva či vandalizmu. Pugha zatkli v utorok 12. januára vo floridskom meste Century, pričom neskôr na Facebooku zverejnili jeho novú policajnú snímku. Zadržaný muž sa na nej usmieva.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies