Mužovi prekážal hluk zo školy, zastrelil policajta

NETKY.SK • 14 Marec 2014, 17:42 • 2 min
Mužovi prekážal hluk zo školy, zastrelil policajta

SOFIA - Ozbrojený muž, ktorý sa vyhrážal žiakom a riaditeľovi školy v stredobulharskom meste Ľaskovec, pretože ho rušil hluk zo školy v susedstve, zastrelil pri prestrelke jedného policajta a troch ďalších zranil, oznámila dnes polícia.

slovakia

left justify in out

Minister vnútra Cvetlin Jovčev povedal, že páchateľom bol 52-ročný Petko Petkov, informovala agentúra Reuters. Uviedol, že muž začal zo svojho bytu oproti škole strieľať po policajtoch, keď sa ho prišli spýtať na výhražné listy, ktoré poslal riaditeľovi školy. Ten povedal, že Petkov sa v nich vyhrážal učiteľom a žiakom, pretože jeho a jeho matku rušil hluk detí hrajúcich sa na školskom dvore.


Muž začal po policajtoch strieľať a potom sa zabarikádoval vo svojom byte. Škola bola v tom čase zatvorená. Počas policajnej operácie, ktorá sa už skončila, bol páchateľ zranený, informoval minister.

Mesto Ľaskovec leží 220 kilometrov na východ od Sofie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies