Mužovi na letisku v taške našli pušku: Neuveríte, ako sa pokúsil vysvetliť to colníkom!

NETKY.SK • 19 Október 2018, 13:16 • 2 min
Mužovi na letisku v taške našli pušku: Neuveríte, ako sa pokúsil vysvetliť to colníkom!

Mladý muž na letisku Baltimore-Washington sa s výhovorkou veľmi nepotrápil...

slovakia

left justify in out

Každý určite vie, že na letisko v žiadnom prípade nemôžete vstúpiť so zbraňou, a to ani v prípade, že ju máte v legálnej držbe. Ak by ste sa s ňou v príručnej batožine navyše pokúsili odletieť, spôsobíte si veľké problémy, pretože takéto jednanie sa považuje za trestný čin. O tom zrejme ale napriek všetkému nevedel 22-ročný Američan Ryan Joseph Moore.

 

Pracovníci letiska Baltimore-Washington mali koncom minulého týždňa poriadne perno. Mladíkovi, ktorý sa chystal odletieť, totiž v príručnej batožine našli nabitú zbraň. Keď ju odtiaľ vytiahli, Ryan sa tváril, že o nej vôbec nevie. Na otázky colníkov, ako sa tam dostala, odpovedal tým, že nevie, pretože batožinu mu balila matka!

 

 

Zbraň bola, samozrejme, okamžite zabavená a mladík namiesto výletu absolvoval cestu na policajnú stanicu, kde ho obvinili z nelegálneho držania zbrane, držania zbrane na letisku a porušenia letiskových bezpečnostných pravidiel.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona