Mužovi hrozí 7 až 12 rokov väzenia za krádež a vyhrážanie

NETKY.SK • 12 Máj 2013, 16:18 • 2 min
Mužovi hrozí 7 až 12 rokov väzenia za krádež a vyhrážanie

BRATISLAVA - Sedem až 12 rokov si môže posedieť za mrežami 37-ročný muž z okresu Komárno, ktorý sa v piatok vyhrážal mladíkovi o barlách a ukradol mu peniaze a telefón.

slovakia

left justify in out

Obvinený Erich F. mal v piatok v noci v herni na ulici V. Figuša Bystrého pod hrozbou fyzického útoku obrať 23-ročného muža, ktorý sa pohyboval za pomoci bariel, o sumu 10 eur. Okradol ho po tom, ako si všimol, že mladík nahral v herni viac ako 50 eur. Obvinený muž potom poškodeného zavolal von pred herňu. Tam mu násilím ukradol telefón, ktorý mu mladík odmietal dať, a ušiel. Spôsobil mu tak škodu vo výške 250 eur. Keď mladík na unikajúceho zlodeja kričal, aby mu telefón vrátil, obvinený sa vrátil. Mužovi vytrhol z rúk barle a vyhrážal sa mu zabitím. Poškodením bariel spôsobil škodu za 20 eur. 

Polícia pri vyšetrovaní zistila, že obvinený Erich F. z okresu Komárno bol už v minulosti za majetkový čin postihnutý v priestupkovom konaní. Polícia ho obvinila zo zločinu lúpeže, z prečinu krádeže a prečinu nebezpečného vyhrážania. V cele policajného zaistenia čaká na rozhodnutie sudcu o jeho vzatí do vyšetrovacej väzby.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona